PRNJAVORSTOCK - Info

O festivalu

Jubilarni,
11. Prnjavorstock biće održan 26, 27 i 28. avgusta 2021. godine.

Festival se tradicionalno održava na otvorenom prostoru, u mestu Prnjavor nadomak Avale, na prostranoj livadi koja je prirodni amfiteatar okružen šumom.

Festival je namenjen posetiocima svih uzrasnih grupa, podjednako deci i odraslima, ljubiteljima rok muzike kao i srodnih muzičkih pravaca, muzičkih manifestacija na otvorenom i ljubiteljima prirode.

Muzički festival Prnjavorstock je prvi put organizovan 2010. godine i uz energiju i entuzijazam članova organizacionog tima održan je svake naredne godine. Članovi organizacionionog tima festivala, želeli su da stvore muzički festival koji bi i sami rado posetili, a pre svega publici učinili dostupnim kvalitetne autorske bendove rok muzike i srodnih muzičkih pravaca.

Prnjavorstock je do sada ugostio preko 300 bendova iz svih krajeva Srbije i nekoliko bendova iz zemalja regiona (spisak svih bendova koji su nastupali dostupan je u odeljku sajta 'Bendovi'). Posle pet godina održavanja festivala snimljen je dokumentarni film o Prnjavorstocku: ,,Priča o Prnjavorstocku - siromaštvom protiv bede“ .  Premijera filma održana je 06.09.2015. godine u Bioskopu ,,Zvezda“.

Izuzetno smo ponosni i čast nam je što su posetioci procenili da je festival bezbedan i za najmlađe posetioce, koje od 2017. godine spremno dočekujemo u Prnjavorstock igraonici koju čine poligoni, pesak, tobogani, igračke, ljuljaške.

Festival ima svoju publiku koja je prepoznala vrednosti koje negujemo i iznova se vraća, a takođe se iz godine u godinu povećava broj posetilaca.

Kako do festivala?

Mapa lokacije

Prijatelji festivala

prnjavorstock 4 facebook stranica